Voetbal in Nijverdal | Sem van Dartel (VV DES) gaat voor verdubbeling van doelpuntenaantal

Gepubliceerd op 20 september 2018 08:49

Sem van Dartel (27) doorliep de jeugdopleiding van S.V. Heeten en speelde (tijdelijk onderbroken door blessures) tot aan het seizoen 2016-2017 voor S.V. Heeten. Na de verhuizing van Heeten naar Nijverdal koos hij voor een overstap van S.V. Heeten naar VV DES. Voetbal in Nijverdal zocht contact met de Heetenaar.

 

Sem, hoe is je eerste seizoen bij VV Des persoonlijk verlopen?

Al met al een redelijk 1e seizoen. Totaal 26 wedstrijden gespeeld dus daar ben ik in ieder geval blij mee. Voor mijzelf had ik nog wel meer moeten scoren maar hopelijk komt dat dit seizoen.

 

Waarom is de keuze bij de verhuizing naar Nijverdal op VV Des gevallen?

Mijn zwager voetbalde hier in het 1e en zodoende ben ik met DES in contact gekomen. Ook de sfeer bij de club heeft me doen besluiten om bij DES te komen voetballen.

 

Afgelopen seizoen zijn jullie in de subtop geëindigd. Wat zijn de doelstellingen voor komend seizoen?

Dat klopt, een mooie 4e plek afgelopen seizoen, helaas hebben we geen periode gepakt.

Doelstelling voor aankomend seizoen is in de middenmoot eindigen, plek 6 t/m 9. Er zijn 7 spelers gestopt waardoor we dit jaar kwalitatief en qua breedte van de selectie iets minder zijn.

 

Is er veel verschil tussen de verenigingen S.V. Heeten en VV Des?

Nee eigenlijk niet, alleen de derby’s die we nu hebben maken het wel erg leuk. De derby tegen SVVN maakt het wel echt speciaal, vooral wat beide clubs organiseren voor deze dagen.

Wel merk je door het zaterdagvoetbal dat iedereen vaak tot laat blijft hangen in de kantine, dit is natuurlijk erg gezellig.

 

Vorig seizoen heb je 4 competitiedoelpunten gemaakt. Hoeveel worden dat er komend seizoen?

Ik hoop toch echt een stuk of 7/8. Ik heb ook al een paar keer achterin gestaan, dus hopelijk gebeurd dat niet te vaak !

 

Bron: Voetbal in Nijverdal

Foto: VV Des

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.