S.V. Heeten | Teleurstellende start voor Heeten tegen Albatross

Gepubliceerd op 24 september 2018 09:37

De opening van het seizoen tegen Albatross speelde zich af in een troosteloos decor, een constant neerkomende regen maakte het er voor het publiek niet aantrekkelijk op. Na een teleurstellende bekercompetitie waarin het werd uitgeschakeld door vierdeklasser Broekland waren de verwachtingen niet erg hoog.

Door de afmeldingen van de as van het team van vorig seizoen moet er opnieuw aan een nieuw team worden gesleuteld. Desondanks begon de wedstrijd voor Heeten voortvarend, na 8 minuten bereikte Bryan Meijerink Quinten Rensen op links die prima raak schoot 1-0. In het vervolg van de eerste helft ging de wedstrijd gelijk op, zonder dat de teams tot kansen kwamen.

Na rust kwam Albatross wat meer uit z’n schulp en ging een schot ten koste van een hoekschop net naast. Het spel van Heeten werd er niet beter op en werd de bal tot ergernis van het publiek steeds achterin rondgespeeld. Albatross kwam na 68 minuten gelijk nadat Wouter zijn tegenstander binnen de zestien omverliep en de scheidsrechter een strafschop gaf 1-1. Wat al eerder werd verwacht gebeurde in de 68e minuut; er werd achterin opnieuw geknoeid en de bal zomaar bij de tegenstander in de voeten gespeeld die geen enkele moeite had om de bal in het doel te plaatsen 1-2. Pas de laatste vijf minuten besefte Heeten dat de bal in de zestien gespeeld moest worden, wat nog tot enkele hachelijke momenten voor het Albatross doel leidde, maar de tijd was te kort om de gelijkmaker nog te scoren.

Hopelijk zijn Niek Brinkhof en Dennis Aarnink er de komende weken weer bij want die worden node gemist. Volgende week opnieuw een ploeg uit Apeldoorn, dan speelt Heeten tegen Robur et Velocitas een uitwedstrijd.

Opstelling: Bjorn Lokate, Rick Kemper, Bryan Meijerink, Kevin Brinkhof, Arthon Jansen, Rick Evers, Arno Hendriks, Mick Slots, Matthijs Willemsen ( Wouter Salden ), Chiel van Dartel, Quinten Rensen

 

Bron: S.V. Heeten

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.