De Stentor | Grote politiecontrole bij Raalte: geen drankrijders, wel 23 bekeuringen

De N348 bij Raalte was woensdag het toneel van een grote controle van politie, marechaussee, Belastingdienst en RDW. De actie hield verband met de Ponyweek in Heeten die veel bezoekers trekt. Tussen half zeven 's ochtend en twee uur 's middags werden 151 bestuurders en hun voertuigen gecontroleerd. 

at leverde in totaal 23 bekeuringen op voor uiteenlopende overtredingen, meldt politiewoordvoerder Marloes Ballast. ,,Het gaat dan om zaken als mobiel bellen achter het stuur, het niet dragen van de gordel, gladde banden en verlichting van een aanhanger die niet in orde was. Ook moesten alle bestuurders blazen, maar niemand had te veel gedronken.'' Daarnaast liet de Belastingdienst drie voertuigen afvoeren en liet inde diezelfde dienst voor ruim 18.000 euro aan openstaande vorderingen. 

Eenzelfde grote controle vond gisteren plaats op de A6 bij Lelystad. Hierbij inde de belastingdienst voor 43.000 euro aan openstaande boetes en werden arrestaties verricht. Ook werden tien auto's in beslag genomen.

 

Bron: De Stentor

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.