S.V. Heeten | Heeten verliest ook 2e wedstrijd met 2-1

Gepubliceerd op 2 oktober 2018 14:12

Tegen Robur et Velocitas , gedegradeerd uit de 2e klasse en van plan snel terug te keren, kwam Heeten onverwacht in de 9e minuut op voorsprong.  Arno Hendriks nam de bal goed aan, omspeelde een man en scoorde van dichtbij.

De opening was voor Robur geweest met een aantal gevaarlijke voorzetten en Heeten nog amper voor het doel van Robur. Na de tegentreffer  ging Robur energiek  door. Met beter voetbal drukte men Heeten terug en  kreeg  wat kansen maar Heeten hield redelijk stand tot de 36e minuut een voorzet door de spits kon worden ingekopt 1-1.

Op slag van rust werd het zelfs 2-1 voor Robur, toen een lange bal achter de verdediging niet verwerkt kon worden en de spits de bal laag in de hoek binnenschoof.

Was in de eerste helft Robur voortdurend sterker na rust veranderde dit beeld en kwam Heeten veelvuldiger op hun helft. Veel kansen leverde dit echter niet  op.

Tot het laatste kwartier bleef de wedstrijd voort kabbelen, Heeten was wat sterker maar Robur kwam met lange ballen op hun rechterspits vaak gevaarlijk door. Echter geen ervan wist men te benutten vaak door niet op tijd mee te zijn, maar ook door attent verdedigen.  Bjorn Lokate wist een enkele keer door goed uit te komen de voorzet eruit te halen. 

Heeten bleef op zoek naar de gelijkmaker maar creëerde weinig doelrijpe kansen. Na 60 minuten viel Chiel van Dartel met een blessure uit en kwam Dennis Aarnink het veld in. Ook hij kon echter geen potten breken.

Zo bleef Heeten ondanks hard werken, je zag er geen ponyweek  benen in, opnieuw met lege handen staan.

De opstelling:
Bjorn Lokate , Kevin Brinkhof, Rick Kemper, Bryan Meijerink,  Arthon Jansen, Rick Evers, Arno Hendriks, Mick  Slots, Niek Brinkhof,  Quinten Rensen, Chiel van Dartel.

 

Bron: S.V. Heeten

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.