S.V. Heeten | Heeten opnieuw met lege handen in thuiswedstrijd tegen Turkse Kracht

Gepubliceerd op 8 oktober 2018 10:24

Na twee nederlagen tegen tegenstanders dat geen hoogvliegers zijn werd vandaag gespeeld tegen Turkse Kracht Deventer. 

De openingsfase ging gelijk op zonder dat beide teams ook maar in de buurt van het vijandige doel kwamen. De eerste opwinding was na 26 minuten, na een slaande beweging op het middenveld toverde de scheidsrechter de rode kaart tevoorschijn voor een speler van Turkse Kracht. In de rest van de eerste helft gebeurde er hoegenaamd helemaal niks meer, zodat de rust dubbelblank aanbrak.

Direct na rust had Turkse Kracht een goede kans op de openingstreffer maar het harde schot ging hoog over. Ondanks de man meer situatie kon Heeten geen enkele maal tot voor het doel van de tegenstander komen. Na 72 minuten kroop Heeten door het oog van de naald toen uit een mooie aanval Turkse Kracht met een omhaal op de lat schoot. De wedstrijd leek af te stevenen op een gelijkspel, maar vlak voor tijd versierde een Deventer aanvaller een strafschop die onberispelijk werd verzilverd 0-1. De resterende tijd was voor Heeten te kort om nog wat terug te doen.

Het was frustrerend om te zien dat de man meer situatie geen enkele invloed had op de wedstrijd en de ploeg in 90 minuten voetbal geen enkele maal de bal op doel kon schieten. De supporters zullen geduld moeten hebben tot het team is ingespeeld waarna de punten ongetwijfeld zullen komen.

Opstelling: Bjorn Lokate, Kevin Brinkhof, Rick Kemper, Brian Meijerink, (Daan Wigink) Athon Jansen, Niek Brinkhof, Rick Evers, Mick Slot, Arno Hendriks, Dennis Aarnink ( Ivan Nijboer ), Quinten Rensen.

 

Bron: S.V. Heeten

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.