Salland Centraal | Buurtbus Salland zoekt nieuwe mensen

Buurtbusvereniging Salland is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Houdt u van mensen? Autorijden geen bezwaar? Vindt u het belangrijk dat het landelijk gebied ook bereikbaar blijft? Heeft u wat vrije tijd over? Dan is het vrijwilligerswerk bij Buurtbus Salland misschien iets voor u.

Buurtbusvereniging Salland rijdt momenteel met 55 chauffeurs twee lijnen, namelijk tussen Olst-Heeten-Raalte en tussen Heeten-Deventer. Er wordt zes dagen in de week gereden, volgens een vaste route en een vaste dienstregeling. 

De buurtbus is een bus voor acht personen die door Syntus beschikbaar wordt gesteld en die gereden kan worden door mensen met een rijbewijs B. Bij het opstellen van het rooster wordt er rekening gehouden met de beschikbaarheid van alle vrijwilligers. Zij kunnen dus zelf aangeven hoe vaak en wanneer ze op de Buurtbus wil rijden. Op dit moment is Buurtbusvereniging Salland zop zoek naar chauffeurs voor beide lijnen.

Bent u niet ouder van 75 jaar en in het bezit van een rijbewijs B en heeft u interesse in vrijwilligerswerk bij de nieuwe Buurtbus? Meld u aan via: info@buurtbussalland.nl. Voor meer informatie kunt u ook bellen met Karin Köster: 06-36157855.

 

Bron: Salland Centraal

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.