De Stentor | Epe speelt na een kwartier al een gewonnen wedstrijd tegen Heeten

Gepubliceerd op 26 november 2018 17:17

SV Epe heeft zondagmiddag een makkelijke overwinning geboekt tegen SV Heeten (4-1). Na een uitstekende start met drie doelpunten na een kwartier speelde de ploeg een gewonnen wedstrijd.

Epe was op papier de favoriet en bewees dat binnen drie minuten. Op aangeven van Luke Berkhoff maakte Stefan Lokhorst de 1-0. Door verzorgd voetbal volgde de 2-0 snel na een goede actie van Frenkie Overmars die Berkhoff bediende. Na de derde treffer van Epe, deze keer op naam van Maurtis de Jong, klonk in het publiek al grappend tien tien.

Zover kwam het niet. Rick Kemper mocht voor Heeten wat terugdoen uit een strafschop. Na rust kwam Heeten beter in het spel, maar bleef Epe de betere ploeg. De opluchting voor Epe was groot toen Overmars de wedstrijd definitief in het slot gooide vanaf de linkerkant. Van buiten de zestien schoot hij de bal langs Heeten-keeper Bjorn Lokate.

Uitlopen

Epe had verder kunnen uitlopen, weet ook Overmars. ,,Als je kijkt naar de kansen die we krijgen is 4-1 magertjes.” Daar sluit trainer Martijn de Haas zich ook bij aan.,, Ik riep niet al in de kleedkamer dat we er eigenlijk drie of vier treffers bij moeten maken. Misschien werden we iets te gretig.”

 

Oost, 3B: SV Epe - SV Heeten 4-1 (3-1): 3. Stefan Lokhorst 1-0, 13. Luke Berkhoff 2-0, 16. Maurits de Jong 3-0, 28. Rick Kemper 3-1, 79. Frenkie Overmars 4-1.

 

Bron: De Stentor

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.