S.V. Heeten | Heeten verzuimd om aansluiting te krijgen bij veilige plaatsen

Vandaag speelde Heeten de belangrijke thuiswedstrijd tegen middenmoter Colmschate. 

De groenwitten begonnen goed aan de wedstrijd wat direct resulteerde op een goede kans voor Chiel van Dartel die een voorzet van Dennis Aarnink op de doelman kopte. Doelman Mart Linthorst liet zich even later van zijn beste kant laten zien op een hard schot. Nog in dezelfde minuut ging het toch fout voor Heeten omdat een voorzet van rechts werd binnengeschoten 0-1. Heeten bleef de aanval zoeken en kreeg Dennis Aarnink die over links een man uitkapte maar opnieuw op de doelman schoot. Na 20 minuten werd een voorzet van links ingeschoten maar op de doellijn schoot een verdediger de doelman te hulp. Corijn Schrijver was na een half uur dicht bij een treffer, maar zijn harde schot werd ten koste van een hoekschop door de doelman gered. Kort voor rust werd door Colmschate uit een gemakkelijk gegeven vrije trap de 0-2 hard binnen geschoten, dit werd dan ook de ruststand.

Na rust ging Heeten nadrukkelijker op zoek naar een beter resultaat en kwam Colmschate onder druk te staan. Na 68 minuten scoorde Heeten de verdiende aansluitingstreffer, uit een hoekschop schoot Arno Hendriks binnen 1-2. Heeten ging hierna nog nadrukkelijker in de aanval en kreeg een uitgelezen kans op de gelijkmaker na 73 minuten, Kevin Brinkhof gaf van links een goede voorzet af maar werd Chiel van Dartel die wilde afwerken naar de grond gewerkt en terecht een strafschop verdiende. Helaas schoot Rick Kemper die nog geen strafschop had gemist dit seizoen op de doelman. Na deze tegenvaller bleven de groenwitten gaan voor de gelijkmaker en kopte Jasper Bril nog een voorzet net over en in de slotfase had Arno Hendriks de gelijkmaker op de schoen maar helaas ging de bal voorlangs. Zo eindigde deze wedstrijd in een onverdiende kleine nederlaag voor Heeten.

Door deze nederlaag blijf Heeten in grote problemen. Volgende week gaat Heeten op bezoek bij Lochem dat nog voor het kampioenschap gaat.

Opstelling: Mart Linthorst, Rick Kemper, Mick Slots, Kevin Brinkhof, Arthon Jansen, Matthijs Willemsen,( Jasper Bril), Niek Brinkhof, Arno Hendriks, Dennis Aarnink ( Thijs Tutert ), Korijn Schrijver, Chiel van Dartel.

 

Bron: S.V. Heeten

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.