Maureen Schiphorst: Ik ben ervan overtuigd dat de punten nog wel komen

Handbal Heeten speelde afgelopen zaterdag de derby in en tegen Nieuw Heeten. Heeten, dat tot aan zaterdag nog puntloos was, stond lange tijd op voorsprong, maar moest in de slotseconden de gelijkmaker van Nieuw Heeten toestaan. Heeten Online in gesprek met Maureen Schiphorst.

 

Winstpunt of verliespunt
In eerste instantie voelt het natuurlijk als een punt verliezen. Nieuw Heeten maakte in de laatste seconden gelijk door een penalty te benutten. We stonden de hele wedstrijd voor en konden dit helaas niet vasthouden. Maar ik denk op dit moment dat we blij zijn dat we ons eerste punt hebben binnen gehaald.


1 punt uit de eerste 3 wedstrijden. Reden tot zorgen?

Nee totaal niet. Het seizoen is nog lang en wij hebben er vertrouwen in dat de punten nog wel gaan komen. We trainen goed en hebben met z´n allen plezier in het spel en met elkaar. Ik ben ervan overtuigd dat de punten nog wel komen.

 

Sani4all / Artemis ‘15 is nog zonder punten...
27 oktober spelen we inderdaad tegen Sani4all / Artemis '15. Ik weet niet zo goed wat we van ze moeten verwachten. Het is niet een team waar wij al vaak tegen gespeeld hebben en wij zullen op ons eigen spel moeten vertrouwen. Dat ze nog geen punten hebben gehaald, zegt wat mij betreft nog niet zoveel in deze fase van de competitie.


Persoonlijke doelstellingen

Een vaste waarde zijn voor het team. Dit is voor iedereen van ons team wel een doel denk ik. Zodat we samen kunnen vechten voor de punten.

 

Toekomst

Daar heb ik eigenlijk nog niet over nagedacht. Ik vind het spelletje nog steeds leuk. Dus over mijn toekomst heb ik nog niet echt nagedacht.


Kira Overmars
Kira weet goed waar onze kwaliteiten liggen en stimuleert ons om deze te gebruiken. Wij zijn onder leiding van Kira persoonlijk en als team gegroeid in ons spel.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.