Dennis Aarnink heeft ondanks het afscheid van de ervaren spelers vertrouwen in komend seizoen

S.V. Heeten heeft afgelopen zomer afscheid genomen van de ervaren spelers Maurice Tepperik, Laurens Tepperik, Luuk Nijland, Marco ten Klooster en Luuk Maas. De selectie van Alex Booij zal het qua aanvulling moeten doen met spelers uit de JO19-1 en spelers die de afgelopen seizoen met name in Heeten 2 hebben gespeeld. Ondanks deze wijzigingen heeft aanvallende middenvelder Dennis Aarnink (22) vertrouwen in het komende seizoen. We bespreken de stand van zaken aan de hand van 5 stellingen.

 

Stelling 1:

Ondanks het afscheid van 5 spelers komt S.V. Heeten komend seizoen niet in degradatieproblemen.

Ik denk dat iedereen het er wel over eens is dat het niet makkelijk gaat worden dit jaar. De ervaren jongens zijn gestopt en daardoor zullen we het dit jaar met een heel jonge ploeg moeten doen. Daarentegen blijft het merendeel van het team van vorig jaar staan, dus we hebben genoeg om op verder te bouwen van afgelopen seizoen. Ik heb er daarom vertrouwen in dat we een mooi seizoen tegemoet gaan.

 

Stelling 2:

Na het afscheid van de aanvoerders Laurens Tepperik, Maurice Tepperik en Luuk Nijland zou ik een goede optie zijn als aanvoerder van S.V. Heeten

Dat is zeker een optie. Maar er zijn meerdere jongens die dat zouden kunnen oppakken, dus dat zal vanzelf wel duidelijk worden.

 

Stelling 3:

Ik heb de ambitie om in de komende jaren een stap omhoog te maken

Ambitie heb ik altijd wel. Een stap omhoog weet ik niet. Dat hangt natuurlijk ook van veel dingen af, ook buiten het voetbal. Maar we spelen nu in een mooie klasse met leuke wedstrijden, dus daar is niks mis mee.  

 

Stelling 4:

Alex Booij is op dit moment de perfecte trainer voor S.V. Heeten

Dat denk ik wel. Hij kent ons goed en hij probeert het maximale uit ons team te halen. Dat is denk ik heel belangrijk voor komend seizoen.

 

Stelling 5:

Over 5 jaar speel ik nog steeds bij S.V. Heeten

Haha, ik ben eigenlijk niet iemand die zo ver vooruitkijkt. Maar ik zie mezelf niet zo snel weggaan.

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.