Funda | Weseperweg 56 (€ 550.000 k.k.)

Met prachtige vergezichten als uitzicht, ligt in het buitengebied tussen Heeten en Wesepe deze bijzonder royale boerderij met deel, aangebouwd bakhuis (te gebruiken als tweede woning), een grote stenen schuur en hooiberg op een perceel van circa 3.100 m² grond. De woning is te bereiken via een lange toerit waar ook twee andere woningen aan gelegen zijn. De boerderij is oorspronkelijk in 1911 gebouwd. Rond 2000 is het voorhuis van de boerderij gemoderniseerd en geïsoleerd. Het bakhuis is apart bewoond geweest en dient nog wel gemoderniseerd te worden. De deel is nog intact. Achter op het perceel staat een grote schuur van circa 7,20 meter x 23,80 meter. Deze is verdeeld in vier ruimtes voor het stallen van auto's en het overige voor het houden van schapen. Daarnaast staat nog een zeskantige hooiberg uitgevoerd in damwand profiel. Het perceel is grotendeels bestaat met klinkers en deels als siertuin. Er staan ook twee houten tuinhuisjes en een prieel op het perceel. 

De indeling is als volgt: 
Entree in hal met plavuizen vloer en toilet met fontein. Toegang tot de woonvertrekken aan de voorzijde. Helemaal rechts treft u de in hoek opgestelde keuken met inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, oven en dubbele spoelbak. Door een toog is de keuken afgescheiden van de eetkamer, hier bevind zich een houtkachel met een rookkanaal. De woonkamer, helemaal links, is van de eetkamer gescheiden met openslaande deuren. Al deze ruimtes zijn voorzien van een mooie houten vloer. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de slaapkamer met vaste kastenwand. De badkamer is zowel vanuit de slaapkamer als de hal bereikbaar. De badkamer heeft een ligbad, wastafelmeubel, toilet en douche. In de voormalige deel is nog een bijkeuken met aanrechtblok met wasmachine aansluiting en een bergkamer. De deel is nog in tact en kan nog multifunctioneel gebruikt worden. 

Op de verdieping zijn drie slaapkamers aanwezig en veel kastruimte. 

Het bakhuis heeft een eigen entree, deze biedt toegang tot de badkamer met douche, vaste wastafel en toilet, berging met aansluiting wasmachine en de keuken. Aan de voorzijde is de woonkamer gelegen. De tussenhal met buitendeur geeft toegang tot twee slaapkamers met vaste kast, het toilet en de bijkeuken. 

In de boerderij met een voetprint van ruim 23 x 13 meter is het voorhuis (wanden en muren) geïsoleerd en nagenoeg geheel voorzien van dubbel glas. De woning wordt verwarmd middels c.v.gas (Intergas 2013). Het bakhuis is voorzien van separate tussenmeter voor gas, water en elektra. Ook hier zijn de muren geïsoleerd en zijn de ramen grotendeels van dubbel glas. Het bakhuis wordt verwarmd middels gaskachels en het warm water komt van een elektrische boiler. Het object is voorzien van glasvezel. 

Het geheel is gelegen te midden van de landerijen. Eventueel bestaat de mogelijkheid om meer grond bij te kopen. 

De bestemming van het geheel is thans nog agrarisch. Er is een principeverzoek ingediend voor het wijzigen van de bestemming van agrarisch naar wonen. De gemeente Raalte heeft hier positief op gereageerd en een bestemmingswijziging kan meegenomen worden in het veegplan. 

De locatie is centraal in Salland gelegen, op 10 autominuten van de A1 en gunstig ten opzichte van de omliggende dorpen waar de eerste levensbehoefte aanwezig zijn alsmede basisschool en openbaar vervoer. Er zijn goede mogelijkheden tot recreëren zoals fietsen, mountainbiken, wandelen en paardrijden.

 

Bron: Funda

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.