S.V. Heeten | Heeten nagenoeg gedegradeerd na grote nederlaag

Heeten had vandaag nog een kleine kans om rechtstreekse degradatie te ontlopen, dan mocht er niet worden verloren van Turkse Kracht en moest Zwolle verliezen van Epe. 

De groenwitten konden niet aan deze doelstelling voldoen en verloren met 6-2, maar ook Zwolle verloor en nog ruimer ook 9-1. Het eerste half uur voetbalde Heeten goed met Turkse Kracht mee en had zelfs enkele kansen om de score te openen, maar de echte overtuiging om de bal binnen te schieten ontbrak. Dennis Aarnink gaf direct na aanvang een goede voorzet, maar de inzet werd te slap ingeschoten. Na een kwartier ging Dennis opnieuw goed door op links maar zijn lopje over de keeper was te doorzichtig zodat de keeper gemakkelijk kon redden. Na een klein half uur een diepe bal van Turkse Kracht waarna van randje buitenspel werd gescoord 1-0. Vanaf dit moment liep Heeten voortdurend achter de feiten aan en kwam overal net te laat met de duels. Na 43 minuten een mooie aanval van de Deventernaren door de midden wat 2-0 betekende. Nog geen minuut later eenzelfde situatie en stond Heeten na een boogballetje met 3-0 achter. Vlak voor de pauze deed Heeten zowaar iets terug toen Dennis Aarnink een voorzet binnenschoot 3-1.

Na rust werd het spel er nog slechter op en werd de stand na 50 minuten naar 4-1 getild toen een voorzet van links simpel werd geschoten. Twee minuten later een kleine overtreding van Niels Nijenhuis op een aanvaller waarna de scheidsrechter gemakkelijk een strafschop gaf die werd benut 5-1. Heeten kreeg na 76 minuten ook een strafschop die door Chiel van Dartel moeizaam in tweeën werd benut 5-2. Tien minuten voor tijd het mooiste doelpunt van Turkse Kracht een doorloopbal werd door Niels verkeerd ingeschat en werd prachtig gelobd 6-2. Hier bleef het gelukkig bij voor de groen witten omdat Turkse Kracht het ook wel prima vond.

Volgende week speelt Heeten zijn laatste wedstrijd van dit dramatische seizoen thuis tegen Activia en mag het alleen nog hopen op een grote overwinning en een grote nederlaag van Zwolle.

Opstelling: Niels Nijenhuis, Kevin Brinkhof, Rick Kemper, Mick Slots, Arthon Jansen, Rick Evers, Arno Hendriks, Dennis Aarnink, Iwan Nijboer, Korijn Schrijver ( Mart Tuitert), Chiel van Dartel.

 

Bron: S.V. Heeten

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.