Funda | Heetenerdijk 5 (€ 475.000 k.k.)

Op een prachtige landelijke locatie gelegen bungalow, met ruime opstallen en een aangrenzend grasland. De aanwezige schuren zijn ruim opgezet, wat maakt dat deze woning zeer geschikt is voor de dierenliefhebber of klusser. 

Het woonhuis beschikt over meerdere slaap- en badkamers op de begane grond en heeft een inpandige toegang tot de grote schuur. Tevens beschikt het geheel over maar liefst 32 zonnepanelen en een warmteboiler. 

Indeling 
Begane grond:  
Entree/hal, toegang tot de ruime woonkamer met elektrische haard, keuken met diverse inbouwapparatuur (vaatwasser en oven), badkamer met douche en wastafel, toilet, twee slaap-/werkkamers en een grote slaapkamer met een grote badkamer ensuite, voorzien van een hoekbad, douche, toilet en dubbele wastafel. 

Eerste verdieping:  
Via vaste trap toegang tot de riante overloop, waar drie slaapkamers aan grenzen, allen voorzien van inbouwkasten. De grote slaapkamer is ook voorzien van een wastafel. 

Tuin:  
De tuin is rondom de woning gesitueerd en biedt volop ruimte om op ieder tijdstip van de dag een fijn plekje in de zon te creëren. 

Schuur 1:  
Deze schuur (ca. 24x14 mtr.) is ideaal voor de klusser of hobbyist, want is verzorgd en voorzien van een roldeur. In één van de ruimten zijn zelfs een jaccuzi en sauna aanwezig. De asbestdakplaten zijn vervangen door stalen dakplaten. De zonnepanelen zijn aangebracht op deze schuur. 

Schuur 2:  
Deze voormalig veeschuur (ca. 7x30 mtr.) is ideaal voor opslag of paardenboxen. Er zitten asbestdakplaten op deze schuur. 

Grasland 
Het geheel wordt aangeboden op een perceel van 8.465 m². Hiervan is circa 4.200 m² woning, erf en schuren. De rest is grasland. 

Kenmerken: 
- Landelijk gelegen, maar slechts op een paar autominuten gelegen van Heeten centrum. 
- De woning heeft kunststof kozijnen. 
- Toepassing van dakisolatie in de woning. 
- Duurzame installaties uit 2011.

 

Bron: Funda

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.