Funda | Dorpsstraat 29 29a (€ 259.000 k.k.)

Aan de Dorpsstraat in Heeten gelegen uitgebouwde HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS met APPARTEMENT (ca. 30 m²), een inpandige garage/schuur, een grote oprit en een diepe gezellige achtertuin. De woning is gelegen op een perceel van 395 m² eigen grond. Het geheel biedt u veel mogelijkheden! 

U kunt bijvoorbeeld het appartement, welke is gelegen op de 1e verdieping van de aanbouw, verhuren waarmee u de maandelijkse lasten kunt verlagen. De huurinkomsten zijn namelijk belastingvrij. Zou u bijvoorbeeld de vraagprijs financieren tegen de huidige rente*, dan zit u op een bruto maandlast van ca. € 450,- per maand (excl. aflossing). De huurinkomsten liggen rond de € 400,- per maand. Kortom u woont bijna 'gratis' in deze leuke woning in het dorpshart van Heeten. 

Naast verhuur is het natuurlijk ook mogelijk om het appartement bij de woning te betrekken om extra slaapkamers te creëren. Ook kunt u het appartement gebruiken voor 1 van uw 'oudere' kinderen om alvast te wennen aan het zelfstandig wonen voordat ze definitief het huis uitgaan. Wilt u slapen en baden op de begane grond? Ook dat kan gerealiseerd worden. Er is namelijk al een slaapkamer op de begane grond aanwezig. 
Zoals gezegd, dit huis biedt een tal van mogelijkheden! 

Indeling van de woning: 
Begane grond: 
Ruime hal met trapopgang, trapkast en toilet met fonteintje, royale woonkamer met een erker aan de zijgevel, slaapkamer, eetkamer, dichte keuken met een bijkeuken. Vanuit de keuken is er toegang tot de garage/schuur alwaar de opstelling van de nieuwe c.v.-ketel (2018). 

1e Verdieping: 
Overloop, grote ouderslaapkamer met vaste kasten en een kunststof raamkozijn met HR++ glas, 2e kleinere slaapkamer en een badkamer met douchecabine, ligbad, wastafel en toilet.

Indeling appartement: 
Begane grond: entree met trapopgang, doucheruimte en toilet. 
1e verdieping: woonkamer met gashaard, open keuken v.v. koelkast, vaatwasser en 4- pits gaskookplaat, vaste kast en slaapkamer. 

Bijzonderheden: 
- Uitstekende ligging midden in het dorp Heeten op loopafstand van de voorzieningen waaronder een supermarkt; 
- Grote diepe zonnige achtertuin; 
- Het appartement heeft een eigen opgang; 
- Verwarming woonhuis d.m.v. C.V.-ketel bouwjaar 2018; 
- Appartement verwarming d.m.v. gaskachel, warmwatervoorziening d.m.v. een geiser; 
- Bouwjaar 1928; 
- Perceel 395 m²; 
- Woonoppervlakte ca. 150 m² waarvan app. ca. 30 m²; 
- Inhoud ca. 625 m³. 

* Rente kan fluctueren. U kunt geen rechten ontlenen aan de bruto maandlast die als voorbeeld is gegeven. 

Extra: 
- Van deze woning is een unieke, eigen woningwebsite beschikbaar. Download de brochure voor de link naar de website waar u alle gegevens van de woning kunt vinden.

 

Bron: Funda

 


«   »