Funda | Vlessendijk 16 (€ 475.000 k.k.)

In de driehoek Heeten, Nieuw-Heeten en Lettele ligt op een perceel van 2.124 m² grond deze keurig onderhouden, geschakelde woonboerderij met diverse schuren voor multifunctioneel gebruik. De rietgedekte woonboerderij is in 1979 gebouwd, aan de boerderij is een kleine woning gebouwd, deze is niet te koop. De huidige bewoners hebben het object altijd keurig bijgehouden en gemoderniseerd. Aan drie zijden heeft u prachtig vrij uitzicht over de landerijen. 

De "officiële" voordeur ligt aan de westzijde van de woning, maar wordt eigenlijk niet gebruikt. U komt binnen in de hal aan de oostzijde van de woning. De hal is centraal en loopt door de gehele woning naar de entree aan de westzijde van de woning. Aan de voorkant treft u eerst de woonkeuken aan. Het L-vormige aanrechtblok is van massief hout en omvat een inductiekookplaat met afzuigkap, oven en een koelkast. Onder de pvc vloer is vloerverwarming aangebracht. De woonkamer, ook gelegen aan de voorzijde is recentelijk gemoderniseerd, voorzien van een mooie gashaard en ook van een pvc vloer (met vloerverwarming). Vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet met fontein, de voormalige deel en de bijkeuken met uitstortgootsteen en aansluiting voor de wasmachine en de droger. 

Onder de gehele woning is een kelder aanwezig op stahoogte. In de kelder is de c.v.-opstelling gesitueerd en deze ruimte is voor diverse doeleinden geschikt. 

Op de verdieping is er een overloop, met diverse speelse trapjes, vier slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, toilet, vaste wastafel en vloerverwarming. 

De woning is in 1978 gebouwd en voorzien van spouwmuren. Nagenoeg alle kozijnen zijn van hard hout en voorzien van dubbel glas. De kozijnen zijn 2 jaar geleden nog geschilderd. De rieten kap is recentelijk bijgewerkt. Kortom een boerderij waar u niet direct voor veel kosten komt te staan! 

Als u het bestrate erf oprijdt, heeft u direct veel parkeerruimte. De voortuin is geheel als siertuin ingericht. Naast de woning staat een keurige stenen garage (10 x 6 meter) met naast plek voor de auto veel extra bergruimte. De garage is uitgevoerd in metselwerk en bedekt met pannen. Op het achtererf loopt de bestrating door, u heeft hier diverse mogelijkheden om te zitten, zowel in de schaduw als de zon. Helemaal links op het erf treft u de wagenloods (12,5 x 7 meter) aan. Dit gebouw is uitgevoerd in hout met asbesthoudende dakplaten. Een prima loods voor het stallen van de tractor of de paardentrailer. De volgende stenen schuur met pannen dak (9,5 x 8 meter) was ooit in gebruik als varkensstal. Nu is er een afgesloten zitje voor de koudere dagen gemaakt en de rest is in gebruik als opslag. De schuur die daarnaast staat, was de kippenschuur (4.5 x 6 meter). Deze betonnen schuur met asbestgolfplaten dak is nu ook in gebruik als opslag maar nog steeds goed te gebruiken voor het houden van vee. Achter op het perceel staat nog een oude kippenschuur (10 x 5 meter). 

Naast en achter het perceel ligt een perceel van maar liefst 47.500 m², deze is (eventueel ook gedeeltelijk) bij te kopen.

 

Bron: Funda

 


«