Van Walbekestraat 9

Gepubliceerd op 30 augustus 2018 13:26

Centraal gelegen vrijstaand woonhuis, voorzien van een ruime garage/werkplaats en gelegen op een ruim perceel van 886 m². De woning, bj. 1979, heeft tevens een slaapkamer én badkamer op de begane grond. 

Indeling 

Begane grond:  
Entree/hal, toegang tot toilet, meterkast, provisiekelder, keuken, hal en woonkamer. De slaapkamer en badkamer en badkamer op de begane grond zorgt ervoor dat de woning ook levensloop bestendig is. De woonkamer voorziet in veel lichtinval door de grote ramen en is tevens voorzien van een sfeervolle open haard. Tevens is de woonkamer voorzien van een grote schuifpui richting het terras. Vanuit de woonkamer en entree heeft u toegang tot de ruime keuken. 

Eerste verdieping:  
Vanuit de overloop heeft u toegang tot drie slaapkamers, waarvan één slaapkamer een balkon heeft, een inloopkast en een tweede badkamer. 

Tweede verdieping:  
Via een vaste trap krijgt u toegang tot de overloop op de tweede verdieping. Hier is de mogelijk om een vijfde slaapkamer te creëren en heeft u toegang tot de technische ruimte. 

Tuin:  
De tuin is verzorgd opgezet en gericht op het zuiden. 

Werkplaats/schuur:  
Zeer ruime garage/werkplaats, toepasbaar voor verschillende doeleinden. De werkplaats/garage is opgedeeld in vier gedeeltes, te weten een garage, kantoor/opslag met toilet, werkplaats en een zolderverdieping. Het is in 2007 uitgebreid, waarbij een groot gedeelte van de garage/werkplaats dak- en muurisolatie heeft gekregen. 

Bestemming 
De werkplaats/garage heeft de bestemming ‘bedrijf’. Op dit moment loopt een aanvraag tot vooronderzoek bij de gemeente, om een principe-uitspraak te doen of dit omgezet kan worden naar bestemming wonen. De koper dient de bestemmingswijziging zelf te organiseren, indien daar behoefte naar is. 

Wat maakt deze woning bijzonder? 
- Vrijstaande woning op een grote kavel. 
- Nabij alle voorzieningen van Heeten. 
- Ruime garage/werkplaats voor opslag of het uitoefenen van beroep. 
- Ruim opgezette tuin, gelegen op het zuiden.

 

Klik hier voor meer informatie over deze woning op Funda.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.