Spekhoekweg 2 (€ 389.500 k.k.)

Gepubliceerd op 19 november 2018 13:46

Het rustieke Sallandse dorpje Heeten, nabij Raalte, heeft een prachtig buitengebied wat gekenmerkt wordt door een afwisselend coulisselandschap. In deze fraaie ambiance bieden wij u een HALFVRIJSTAANDE WONING op maar liefst 14.640 m² grond aan. De woning beschikt over een aangebouwde garage, kokhuus, verlichte paardenbak en een vrijstaande schuur (ca. 12,5 x 14 meter) met 6 paardenstallen en plek voor 2 voertuigen onder de kapschuur. De woning is prachtig gelegen met rondom uitzicht over de landerijen! 

De woning is in 1984 gebouwd en beschikt over een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De woning wordt verwarmd middels gaskachels. 

Indeling: 
Begane grond: hal met toegang tot de woonkamer welke is gelegen aan de voorzijde. Aan de achterzijde bevindt zich de woonkeuken met keukenblok uit 2014, bijkeuken met aansluitpunten voor de wasmachine, toiletruimte en toegang tot de slaapkamer. Vanuit de slaapkamer is de badkamer bereikbaar met douche en wastafel. 

Eerste verdieping: Overloop met toegang tot 2 ruime slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer beschikt over een doorloop naar de zolder boven de slaapkamer en garage. Badkamer met douche, toilet en wastafel. 

Heeten is gelegen op korte afstand van Raalte en Holten, met de prachtige Holterberg in de nabije omgeving. De bereikbaarheid is uitstekend via de N322 naar Deventer en Zwolle, waardoor er goede verbindingen zijn naar de A1/A50 en de A28. 

Algemeen: 
De woning is aangesloten op een IBA systeem; 
De woonkamer is voorzien van rolluiken (2017) ; 
Op de schuur bevinden zich nog deels asbesthoudende golfplaten; 
De woning is volledig geïsoleerd en beschikt over gedeeltelijk dubbele beglazing; 
Het bouwblok is groot (ca. 2620 m²) waardoor de mogelijkheden voor een uitbouw of bijgebouwen groot zijn; 
Alles wat buiten het bouwblok valt (het weiland) heeft agrarische bestemming. 

Kortom: Een ideale woning voor paarden liefhebbers of mensen die kleinvee aan huis willen houden.

 

Bron: Funda

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.