Telgenweg 28 (€ 399.000 k.k.)

Gepubliceerd op 28 november 2018 18:29

Aan de rand van Heeten op bedrijventerrein ‘De Telgen’ gelegen vrijstaande woning, bj. 1995 met garage en carport en een opslaghal met aansluitende berging. Het geheel is gelegen op een royaal perceel van circa 1.060 m². 

Indeling 
Begane grond: 
Entree/hal met vaste kasten, toilet en trappenhuis naar de kelder en eerste verdieping, tussenhal met vaste kasten en toegang naar de kelder, woonkamer met open haard. Een deel van de woonkamer is af te sluiten middels schuifdeuren, moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur t.w. keramische kookplaat, wasemkap, vaatwasser, oven, magnetron en koelkast, bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine en droger en opstelling van de cv.-ketel (2017). 

Eerste verdieping:  
Overloop met separaat toilet, 3 slaapkamers, badkamer voorzien van bad, douche en wastafel. 

Tweede verdieping:  
Via vlizotrap bereikbaar, bergzolder. 

Garage:
Vrijstaande garage met carport. 

Opslagloods 
Achter de woning gelegen af te sluiten opslagloods (circa 195 m²). Aan de loods verbonden een separate opslagruimte plus een separate van buiten toegankelijke berging. De loods en opslagruimte zijn uit staalconstructie opgetrokken en met damwand profielplaten bekleed. 

Bijzonderheden: 
- Energielabel B 
- De woning is voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie, alsmede dubbel glas 
- De definitieve kavel dient nog kadastraal ingemeten te worden. 
- Recht van opstal op perceel voor transformatorstation. 

Conform het vigerende bestemmingsplan betreft het een bedrijfswoning met een bedrijfsbestemming. Wij adviseren u op voorhand te laten informeren door uw financieel adviseur.

 

Bron: Funda

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.