Schoonhetenseweg 57 (€ 375.000 k.k.)

Gepubliceerd op 20 februari 2019 20:41

Aan de rand van het dorp Heeten, in het buitengebied gelegen, vrijstaand woonhuis, met inpandige deel, paardenstal, garage en bijgebouw. 

Wat belangrijk is om te vermelden dat de te verkopen percelen bij deze woning ongeveer 6570m2 bedragen. Het exacte aantal m2 is nog niet geheel helder omdat er een verdeling heeft plaatsgevonden met de omliggende buren. Na meting zal het aantal m2 definitief bekend zijn. Er is gekozen om tijdens de verkoopprocedure dit op te pakken, omdat de potentiële koper eventueel de mogelijkheid wordt geboden om extra grond bij te kopen tegen een meerprijs. 

Vanuit deze percelen heeft u een fantastisch uitzicht over de achtergelegen landerijen en natuurgebieden. 
Kortom, een verfrissende wandeling of fietstocht in de vrije natuur kan direct vanuit huis beginnen! 

Begane grond: 
Via de hal, komt u binnen in deze woonboerderij. In deze boerderij zijn nog vele karakteristieke elementen behouden gebleven, als de mooie vloer betegeling in de hal, de schouw in de keuken en de oorspronkelijke paneeldeuren. 

Vanuit de hal is er toegang naar de kelder, de dichte keuken, de woonkamer en de 2 slaapkamers. 
In de woonkamer is een gaskachel aanwezig en een inbouwkast. 
De eenvoudige dichte keuken, is ongeveer 10 jaar oud en is voorzien 4-pits gastoestel, dubbele wastafel en afzuigkap. Ook is hier een ruime inbouwkast aanwezig. De keuken biedt toegang tot de bijkeuken. 
In de bijkeuken staat de huurboiler. Tevens kunt u vanaf de bijkeuken het separate toilet en de eenvoudige douche bereiken. Vanuit de bijkeuken kunt u naar buiten of de deel betreden. 

Op de begane grond zijn tevens twee slaapkamers aanwezig. 

Eerste verdieping: 
Via een vaste trap komt u uit op de overloop van het woonhuis. Hier bevinden zich 4 slaapkamers met elk veel bergruimte. Op de overloop bevindt zich nog een grote inbouwkast en via een slaapkamer is er nog een bergzolder te bereiken. 

Deel, garage en bijgebouwen: 
Onder de kap van het woonhuis liggen tevens de deel, de paardenstal en de garage gesitueerd. 

De deel en/ of paardenstal zijn goed te gebruiken voor het hobbymatig houden van klein vee of paarden. Ook kan dit een ideale ruimte zijn voor de klusser, al dan niet in combinatie met de garage, welke ook goed gebruikt kan worden om een caravan, auto of fiets te stallen. 

Naast het woonhuis is er ook nog een bijgebouw. Hier is tevens een woonkamer, eenvoudige keuken, badkamer, toilet en slaapkamer aanwezig. 
Dit bijgebouw heeft zelfs nog een vaste trap naar de eerste verdieping, welke op dit moment alleen als opslagruimte dient. 

Erfinrichting: 
De oprijlaan is voorzien van klinkerbestrating. Het erf is sober ingericht met veel gazon en een aantal bomen ( kersenboom, appelboom en walnotenboom). De tuininrichting is nog geheel naar wens aan te passen. De 
achterliggende landerijen bieden een geweldig vrij uitzicht. 

Nuts voorzieningen: 
De woning is niet aangesloten op het gemeentelijk riool. De gemeente aansluiting ligt er wel en is ook al geheel bekostigd. Alleen het gedeelte op eigen terrein moet nog gedaan worden. Het is nu aangelegd op een 
beerput. De woning is wel aangesloten op het gas- elektra en waternetwerk. 

Algemeen: 
-Het gehele woonhuis voorzien is van kunststofkozijnen en dubbele begelazing. Dit is in 2004 gerealiseerd. 
-Het bij te kopen perceel heeft een oppervlakte van circa 10154m2. 
-De bestaande woning mag verbouwd worden tot een kangaroewoning. Het is echter niet mogelijk om een extra huisnummer te krijgen. Er is tevens een mogelijkheid om op deze plek een woning te herbouwen. 
U dient voor beide opties hiervoor zelf nader onderzoek te doen bij de gemeente Raalte.

 

Bron: Funda

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.