Niek Brinkhof: We zullen 200% geven om die punten mee te kunnen nemen naar Heeten

Gepubliceerd op 18 januari 2019 15:53

S.V. Heeten hervat de competitie zondag met een uitwedstrijd tegen hekkensluiter KCVO. Heeten staat voorlaatste met 5 punten en KCVO heeft slechts 2 punten behaald.

Heeten Online in gesprek met middenvelder Niek Brinkhof

 

Niek, Zondag direct een kraker na de winterstop. Jullie gaan op bezoek bij hekkensluiter KCVO. In hoeverre denk je dat deze wedstrijd al bepalend kan zijn voor de rest van het seizoen? 

Gezien de stand op de ranglijst is het natuurlijk een belangrijke wedstrijd, een gevalletje zes-punten-wedstrijd en een mooie kans om KCVO op grotere achterstand te zetten en aansluiting te vinden bij de teams boven ons . Ik zou niet zeggen dat het nu al een alles bepalende wedstrijd is voor de rest van het seizoen. Wel eentje waarin we 200% zullen geven om die punten mee te kunnen nemen naar Heeten.

 

Bij KCVO is dit seizoen al het nodige gebeurd, waaronder het ontslag van de trainer. Zijn jullie bekend met KCVO ?   

Vorig jaar is KCVO bij ons in de competitie gekomen, dus we kennen ze van vorig seizoen. 

 

Er zijn een aantal sterkhouders gestopt afgelopen seizoen. Had je verwacht dat het zo moeizaam zou gaan? 

Iedereen wist dat het niet makkelijk zou worden. We hebben het echter meerdere malen laten liggen om onszelf te belonen, waar we dat wel verdiend hadden. Het is nu zaak om dat de tweede seizoenshelft recht te gaan zetten.

 

Je bent inmiddels zelf ook een ervaren speler ondanks je relatief jonge leeftijd. Hoe zie je jou eigen voetbaltoekomst voor je ? 

Ik moet zeggen dat ik niet zo bezig ben met mijn voetbaltoekomst. Het spelletje zal ik altijd leuk blijven vinden, dus ik hoop nog lange tijd te kunnen voetballen.

 

De stand onderin:

10. Colmschate 11-10

11. Zwolle 10-9

12. Albatross 10-7

13. Heeten 11-5 

14. KCVO 12-2

 

1 rechtstreekse degradant en 2 play-off plaatsen.

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.