Club van 50 S.V. Heeten | Update: Topscheidsrechter Bas Nijhuis bezoekt SV Heeten

Gepubliceerd op 17 september 2018 10:10

Bas Nijhuis , met sidekick Rene Temmink bezoekt onze club op maandagavond 17 september om 20.00 uur in de kantine SV Heeten.

Zoals iedereen mogelijk heeft vernomen bezoekt Bas Nijhuis onze vereniging, we hebben hiervoor in eerste instantie de leden van de club van 50 en de clubscheidsrechters  uitgenodigd, maar we willen wel een volle kantine en dat hebben we tot nu toe nog niet gerealiseerd.

Vandaar dat we ook overige leden en vrijwilligers van SV Heeten de kans willen geven om deze interessante avond te bezoeken.

Bas Nijhuis  is Internationaal topscheidsrechter, die te boek staat als een van de beste scheidsrechters van Nederland en verdiende zijn sporen ook op de Europese podia.

Floot Champions League-wedstrijden met  toppers als Christiano Ronaldo en Ryan Giggs bij wedstrijden van Real Madrid en Manchester United, maar ook ‘De Klassieker’.

Leidde een groot aantal Interlands en heeft als geen ander ervaring met communicatie, presteren onder druk, omgaan met tegenslagen en het leiden van een team.

Hij vertelt met veel humor en relativering over zijn werk annex passie, waarbij hilarische anekdotes elkaar in een hoog tempo opvolgen!

Bas is vlot, adrem , bespeelt graag het publiek en zoekt ook de interactie met hen.”

 

Aarzel niet en geef je op , wij hopen op een volle kantine!!!

 

Gaarne opgeven door te  mailen naar eversheeten@ziggo.nl!!!!

Deze avond zal rond 22.15 uur eindigen.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.