Club van 50 S.V. Heeten | “Wule waarn de bie”

Gepubliceerd op 18 oktober 2018 19:36

Op zaterdag 13 oktober 2018 hebben wij , 50 enthousiaste Heetenaren, de wedstrijd Nederland tegen, het altijd lastige, Duitsland bezocht.

Om klokslag 18.00 (18.15 voor Frans) uur was iedereen aan boord van onze luxe reisbus en togen wij onder aanvoering van onze TCR buschauffeur

richting de ARENA te Amsterdam.

Voor een aantal Heetenaren was dit de eerste maal dat zij überhaupt in een station waren , laat staan  een wedstrijd bezoeken van onze

nieuwe oranje  tulpen en ook de pure Feyenoord fans waren danig onder de indruk van deze voetbaltempel met ca 52.500 bezoekers.

Na het uitbundig meezingen van het Wilhelmus zagen we een prima wedstrijd van het sterren ensemble van Ronald Koeman.

De sfeer in het stadion was prima en zagen een van de beste wedstrijden van het Nederlands elftal in jaren, met snel combinatie voetbal.

Na billend knijpend de eerste 25 minuten door gekomen te zijn , was het raak in de 30e minuut door Virgil van Dijk met een kopbal.

Wij kregen meer en meer vertrouwen in een goede afloop, alhoewel de Duitsers prima kansen kregen, maar geen kans konden benutten.

De kansen voor onze jongens werden beter benut en zoals iedereen nu wel weet, werd het een eclatante 3-0 voor ons.

Na 16 jaar werd er weer eens gewonnen van die deutsche Mannschaft , dus bezochten wij een  historische overwinning en ” wule waarn er bie”.

Na de huldiging van Rafael van der Vaart en Dirk Kuit trokken de provinciale bezoekers van dit evenement in sneltreinvaart naar Heeten

en gedurende de terugreis werden er hapjes en nodige drankjes genuttigd in een opperbeste stemming.

 

Kortom een zeer geslaagde tweede voetbalreis naar het Nederlands elftal!!!

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.